Trainees voor de Omgevingsdienst regio Utrecht

DEZE PROCEDURE IS INTUSSEN AFGEROND.

Voor de Omgevingsdienst regio Utrecht zijn wij op zoek naar trainees.

 

Highlights:

  • De Omgevingsdienst regio Utrecht ondersteunt vijftien gemeenten in de provincie Utrecht om het daar voor inwoners en bedrijven duurzaam, schoon en veilig te houden.
  • Het werkveld is Milieu, Bouw, Ruimtelijke Ordening, APV en de drank- en horecawet.
  • We zoeken trainees voor de functies Adviseur Integraal Toezicht en Handhaving, Adviseur Geluid en Luchtkwaliteit, Adviseur Vergunningen en Meldingen, Adviseur Bouw/RO, Adviseur Vergunningen, Bouw-Juridisch medewerker, Adviseur Beleid/Duurzaamheid.
  • Bij de omgevingsdienst word je twee jaar lang begeleid in je ontwikkeling. Dit langs de lijnen: kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Zelfs na die twee jaar, wordt er nog drie jaar extra in jou geïnvesteerd met jaarlijks een persoonlijk extra opleidingsbudget.
  • Om voor dit trainee-programma in aanmerking te komen beschik je over een (relevante) HBO- dan wel WO-opleiding, ben je maximaal twee jaar geleden afgestudeerd, ben je enthousiast, leergierig en ambitieus, ben je communicatief sterk en een echte samenwerker.
  • Je inkomen is het eerste jaar € 2.043,- bruto per maand en het tweede jaar € 2.381,- bruto per maand.
  • Na het doorlopen van het trainee-programma begin je met een inkomen van € 2.743,- bruto per maand.
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed met onder andere flexibele werktijden, een tablet en een smartphone.
  • Daarnaast beschik je over een Individueel Keuze Budget van 16,3% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen.
  • Op basis van jouw CV en motivatie nodigen we je uit voor een bijeenkomst op 29 juni 2017 waar we je graag meer vertellen over de organisatie en de inhoud van het trainee-programma en is er een speeddate.

Heb je naar aanleiding van al deze informatie nog vragen, bel dan met Dionne of Nicolien van BMC | jobs&talents. Zij begeleiden deze procedure voor de Omgevingsdienst regio Utrecht. Dionne haar mobiele nummer is 06 – 20 94 12 85. Nicolien haar mobiele nummer is 06 – 10 70 80 84. Dat kan ook in de avond of in het weekend. Wanneer Dionne of Nicolien niet op kunnen nemen, spreek dan even je naam en telefoonnummer in, dan bellen ze je zo spoedig mogelijk terug.

Wil je meer weten over de Omgevingsdienst Regio Utrecht, klik dan hier.

Tijdsplanning:
16 juni 2017 sluiting van deze vacature
29 juni 2017 presentatie over de omgevingsdienst en speeddate
6 juli 2017 selectiegesprekken en groepsopdracht (deze datum is gewijzigd)
7 juli 2017 word je geïnformeerd of je kunt beginnen aan het trainee-programma
1 september 2017 start trainee-programma

Je kunt solliciteren met behulp van onderstaand formulier. Geef in je motivatie ajb aan welke functie je voorkeur heeft.

Sollicitatie Young Professional ODRU
Allowed file extensions are pdf, docx, doc. Max file size is 1585 MB.
Allowed file extensions are pdf, docx, doc. Max file size is 1585 MB.