11 juni 2016

Over ons

BMC | jobs&talents is het bedrijf van BMC wat zich bezig houdt met de werving en selectie van energieke en slimme talenten voor opdrachtgevers. Opdrachtgevers die hier zelf geen capaciteit of tijd voor hebben. Jobs and talents levert talenten die midden in de samenleving staan. De talenten hebben een actueel netwerk en zijn continue met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling bezig. Deze talenten, die bij u in vaste dienst komen, zorgen voor dynamiek binnen uw organisatie.

BMC | jobs&talents brengt vacatures en kandidaten op innovatieve wijze bij elkaar. Omdat we leven in een digitale wereld zijn onze wervingswijze en communicatie- en bedrijfsmiddelen daarop afgestemd. Zo maken we onder andere gebruik van aansprekende filmpjes en social media.

Jarenlange wervingservaring

Met de jarenlange wervingservaring van de mensen van BMC | jobs and talents zijn we in staat u als opdrachtgever te ondersteunen bij het vinden van de juiste talenten. BMC beschikt over een eigen recruitmentafdeling (20 fte) met een gespecialiseerde recruiter die primair verantwoordelijk is voor de werving van de kandidaten voor uw organisatie.

En wij garanderen u de laagste prijs.

Centraal staat de modulaire opbouw die wij u bieden voor werving en selectie. U kunt gedurende het recruitmentproces zelf kiezen bij welke fase u welke ondersteuning nodig heeft. Het recruitmentproces wordt dus in modules opgeknipt. Opdrachtgevers vinden het vaak niet nodig om het hele proces uit handen te geven. Dat is kostbaar omdat delen van het proces ook door de eigen (HR-) medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Voorafgaand aan het proces van werven en selecteren bespreken wij welk specifieke onderdeel (harde selectie-eisen in het profiel, motivatie, competenties) u in welke selectiefase(n) aan de orde wilt hebben. De dienstverlening is erop gericht dat we u ontzorgen.

U baseert uw keuzes op basis van wat u zelf kan, of juist niet. In een adviesgesprek bepalen we samen met u welke route we nemen.

werving-en-selectie_schema_jt

Neem voor meer informatie contact met ons op.